Spela lotto med slumpmässiga nummer

Spela lotto med slumpmässiga nummer

Alla är inte den typen av spelare som har vissa speciella nummer man gärna spelar på, kanske till och med om och om igen. Somliga personer som spelar på lotto vill gärna lämna det hela åt slumpen, precis som man gör vid själva lottodragningen.

Om du inte vill välja vilka nummer som ska ingå i din lottorad, kan du använda dig av helt slumpmässiga nummer när du tar fram din lottorad. Ett sätt du kan få fram dessa på är genom att använda dig av en slumpgenerator. Det finns flera olika webbsajter på nätet där du kan hitta sådana. Vissa är specifikt framtagna för att användas just till lotto. Fördelen med att använda dig av en sådan är även den vinnande lottoraden slumpas fram. Därför kan du ha turen att få samma nummer av slumpgeneratorn på webben som kommer slumpas fram vid lottodragningen.

Lotto inte ett spel med skicklighet

Det går lika bra att använda sig av en slumpgenerator som är avsedd för att slumpa fram enskilda siffror. Genom att göra detta kan du få lite mer kontroll över din lottorad. Du kan till exempel välja att slumpa fram ett tal mellan 1 och 30. Sedan kan du göra på samma sätt för de återstående numren och få fram en förhoppningsvis vinnande lottorad. Du kan även använda dig av deltametoden, som vi beskriver på en annan sida här på sajten, och slumpgeneratorn tillsammans för att ta fram en lottorad.

Oavsett om du spelar lotto i en fysisk spelbutik eller på nätet, har du också möjligheten att köpa en slumpad lottorad. Där kan du få hela lottoraden genererad åt dig, vilket är väldigt bekvämt. Oavsett om du själv väljer specifika nummer, slumpar fram dina nummer eller låter någon annan slumpa fram numren åt dig, har du lika stor chans att vinna på lotto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *